Graviditet

Graviditet

Detta kan du få hjälp med under graviditet, födsel och första tiden efter du fött.

Akupunktur

Akupunktur kan lindra många vanliga besvär under graviditeten och förbereda din kropp för en smidigare födselprocess. 

Stöd 

Graviditeten kan vara en tid fylld med glädje, förväntan och ett visst mått av oro. Det är normalt att oroa sig och det är individuellt hur vi hanterar vår oro. För några kan överdriven oro, stress och ångest leda till sömnsvårigheter och svårigheter att ta det lugnt och slappna av.

Jag erbjuder stödsamtal och  akupunktur som hjälp att hantera dessa känslor, så att du kan uppleva en lugnare och mer harmonisk graviditet. Vid svåra problem kan du behöva kontakt med psykolog. Det kan du få hjälp med via din barnmorskemottagning.

Födselförberedelse

Du kan även få hjälp att förbereda dig och din partner/stödperson inför födseln. Välj själv om du vill förbereda dig i grupp med andra gravida eller privat förberedelse för bara dig och din tilltnkga medföljare på födselresan.

Hemfödsel

För dig som önskar en fysiologisk födsel på dina egna villkor erbjuder jag min kompetens att bistå dig i hemmet när du föder.

Postpartum

Efter du fött kan du få både stöd och akupunktur i hemmet eller på mottagningen. Ditt barn kan på spädbarnsakupressur vid bekymmer som t.ex. oro, amningssvårigheter, kolik m.m.